lauantai 1. marraskuuta 2014

Ompelupäivän antia

Syyslomalla oli luksuspäivä, kahden ompelevan ystävän kanssa kokoonnuttiin meidän keittiön pöydän ympärille ja aloitettiin hommat. Kukin ompeli omiaan ja minä sain päivän aikana tehtyä pojalle college-housut, tytölle huolisyöpön ja itselle perhospipon. Oli se vaan kivaa, kun sai keskittyä ihan rauhassa omiin hommiin.
 
Pojalle housut joustocollegesta Ottobre 4/2014, malli Mock Denim. Oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen kerta kun ompelen sivusaumattomat ja taskulliset housut, sen verran monta kertaa joutui ratkoja hommiin.

Huolisyöppö kaapissa jemmatuista veloureista. En tiedä johtuiko tästä pahojen unien syöjästä vai mistä, mutta seuraavan yönä kun uusi syöppö oli sängyssä, tyttö nukkui pitkästä aikaa yönsä huutamatta. Ehkä tässä uudessa kaverissa on taikaa...
Perhospipo valmistui ompelupäivänä, bambipipo toisella kertaa. Bambi piti mennä isommalle kummitytölle, mutta eihän se taas ihan mennyt niin kuin alun perin suunnittelin. Kesken matkaa päätin laittaa fleece-kankaan tuonne väliin vuoreksi ja kun se jousta sitten yhtään, niin tästä tuli liian pieni. Toivottavasti mahtuu pienemmälle kummitytölle.


Kerrankin pikasurautus onnistuu ilman ratkojan käyttöä. Tuubihuivi omaan käyttöön valmistui eräänä iltana kun töiden jälkeen iski inspiraatio ommella jotain nopeaa.


Kangaskaupasta tarttui mukaan pöllökangasta, mihin poika ihastui ikihyviksi. Siitä sitten miettimään mitä koululainen tällaisesta kankaasta suostuu päällänsä pitämään. Yöpaita, se siitä tuli ja valmistumisen jälkeen on joka yö ollut päällä. Tähtikangas osui ihan nappiin noihin hihoihin, ei ole liikaa pöllöjä päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti